MacGraphic staat al 10 jaar garant voor grafische vormgeving in de breedste zin van het woord. Specialist in ontwerpen en restylen van uw nieuwe logo of huisstijl. Maar ook online of offline communicatiemiddelen zoals e-mailings, folders, flyers en productbrochures etc. Ook drukwerkadvies en -productie behoren tot de mogelijkheden.

MacGraphic beschikt over een uitgebreid netwerk van grafici en grafisch gerelateerde bedrijven en weet de lijntjes uit te gooien naar goede tekstschrijvers en productiebedrijven voor o.a. signing, druk- en printwerk en webspecialisten. MacGraphic weet ieder zijn eigen specialiteit te benutten.

Werkwijze

1 Kennismaking
Wij horen graag wat u wilt bereiken als bedrijf en maken daarom graag kennis met u en uw onderneming. Of u nu een product beter wilt verkopen, een aanbesteding wilt winnen, goed personeel werven of draagvlak wilt creëren voor interne veranderingen: wij helpen u verder.

2 Wij laten u vertellen
Wij luisteren heel goed naar alles wat u ons kunt leren over uw bedrijf en stellen daarom open vragen. Pas als wij een helder beeld hebben van uw doel, maken wij een plan voor effectieve communicatie.

3 Realisatie
Als we weten hoe en wat gaan we daadwerkelijk aan de slag. Met uw website, een applicatie of brochure. Of uw logo of een presentatie voor uw opdrachtgevers. Al deze professionele en zorgvuldig ontwikkelde middelen zullen bijdragen aan doeltreffende communicatie.

4 Vruchten plukken
Aan het eind kunnen we de effecten zien van onze inzet. Of dat nu extra websitebezoeken zijn, offerteaanvragen, een omzetstijging, of slechts een glimlach op het gezicht van uw opdrachtgevers. Uw bedrijf is in beweging gebracht. De missie is geslaagd.